Blogging tips

*Wallpaper Architecture design awards PART II


Situado en una colina del municipio de Vals -al suroeste de Suiza-, esta vivienda tan inusual ha sido concebida como el escondite ideal para alojarse en la montaña dada la gran luminosidad natural que consigue captar. El inmueble tiene cuatro dormitorios, una cocina de última generación, un jacuzzi en el patio y una amplia sala de estar con vistas impresionantes. Sus arquitectos, Bjarne Mastenbroek y Christian Müller, también diseñaron la instalación de una turbina con el fin de que en la casa se emplee energía neutra.


Bjarne Mastenbroek and Christian Müller are the minds behind this unusual residence in the Swiss village of Vals. Nestled in a hillside, Villa Vals is designed as the ideal mountain retreat, orientated so it captures plenty of natural light. It boats contemporary concrete, stone and wood interiors, and an array of modern Dutch-and Swiss-designed furniture. With four bedrooms, a state of the kitchen, a hot tub in the courtyard, and a spacious living area with breathtaking views of mountain peaks, Villa Vals is also intended to be energy neutral; the architects are aiming to install turbine in a close-by stream to produce hydropower and cover the house´s energy needs.


0 comentarios:

Publicar un comentario

« »

Made with lof All rights reserved © Blog Milk Powered by Blogger